Zoeken naar zoek vanavond

Uw zoekactie voor zoek vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kurt 28 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Wie wilt me graag leegzuigen?
Ik zoek iemand die me wilt ontvangen om me leeg te zuigen. Ik heb 17 cm in de aanbieding en ben slank gebouwd. Je moet zelf kunnen ontvangen of een plaats weten voor een cardate/outdoor.  
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
gezocht pijpsletje
Zoek een onderdanige gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen, pijpen en slikken... liefst regio... 174-89-50..18_5  

gezocht pijpsletje
gisteren
Bert 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek naar eerste lul om te pijpen
Zit al enige tijd met de fantasie om een man te pijpen. Waarbij ik de lul echt tot tegen de achterkant van mijn mond wil voelen stoten terwijl ik er hard aan zuig en er met mijn tong aan lik. Je warme lading mag daarna mijn mondje vullen. Ik zoek iemand uit regio Ieper die kan ontvangen ofwel outdoor/cardate. Max 18 cm.  
gisteren
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek groot geschapen
Iemand uit de buurt die een grote dikke lul heeft en het toelaat om er eens aan te likken. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg 17x6cm.  
Bischierig 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukdate
Stats: 37/175/85/15 (beetje struis) Ben op zoek naar iemand JONGER DAN 40 voor een rukdate. We trekken elkaar af, niet meer, niet minder. Geen gezoen, geen gezever. Graag reacties met een foto zodat ik weet welk vlees ik in de kuip krijg. Kan verplaatsen in het Antwerpse, en soms ontvangen.  

Rukdate
gisteren
Jeroen 45 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Zoek een lekkere pik. Wil hem diep in mijn mondje steken en afzuigen. Wil je warme zaad voelen spuiten in mijn gezicht of mondje. Sta heet  
sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
ik zoek geile man
ik zoek geile man, ik ontvang vandaag in kortrijk, ik trek of zuig je af tot je spuit, ik streel je kont je ballen je billen ik trek me af terwijl ik bezig ben met je , stuur mij je stats en we spreken af  

ik zoek geile man
gisteren
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
gisteren
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u50) vandaag vanaf 07u50 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10